måndag 3 augusti 2015

Kycklingenchiladas med avokadokräm



Kycklingenchiladas
500 g kycklingfilé
1 rödlök
1 röd paprika
1 liten burk majskorn
1 burk salsasås
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk spiskummin
1 krm cayennepeppar
1 tsk salt
1 dl créme fraiche
150 g riven ost
8 st tortillas
smält smör

Skär kycklingen i små bitar och stek i lite olja. Hacka rödlök och paprika. Fräs grönsakerna tillsammans med kycklingen. Häll på majskorn, salsasås och créme fraiche. Tillsätt kryddorna och låt puttra en stund. Tag pannan från plattan, häll i det mesta av osten (spara lite ost till gratinering) och rör till osten smält. Fördela kycklingröran på tortillas och rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnssäker form. Pensla med lite smält smör och strö över resten av osten. Gratinera i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter.

Servera med avokadokräm och grönsaker.

Avokadokräm
2 avokado
1 dl créme fraiche
limesaft
salt och peppar

Mosa avokadon lätt och blanda med créme fraiche. Smaka av med limesaft, salt och peppar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar