De va ju gott

lördag 5 september 2015

Dumlekorgar med grädde och hallon

Snabbaste efterrätten! En liten godbit som passar perfekt på en efterrättsbuffe.


Smält dumle i ugnen på 180 grader i 5-6 minuter. Dumlekolan kommer flyta ut och bli ett tunt flarn. Lägg flarnet på en flaska och forma till en korg. Låt svalna.

Fyll korgen med lättvispad grädde och bär.
Upplagd av De va ju gott kl. 22:44
Skicka med e-postBlogThis!Dela på XDela på FacebookDela på Pinterest
Etiketter: Efterrätt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Om mig

De va ju gott
Visa hela min profil

Bloggarkiv

  • ►  2016 (9)
    • ►  februari (2)
    • ►  januari (7)
  • ▼  2015 (78)
    • ►  december (7)
    • ►  november (6)
    • ►  oktober (6)
    • ▼  september (19)
      • Fröknäcke
      • Kantareller
      • Råraka med Kalix löjrom och créme fraiche
      • Brownie Cookies med lingoncurd och kolagrädde
      • Chocolate Brownie Cookies
      • Lingoncurd med doft av kanel
      • Lingondricka
      • Surdegsbröd med havtorn
      • Chocolate Chip Cookies
      • Havtornsmarmelad
      • Kladdkaka med saltlakritscrisp
      • Brownie med extra allt
      • Smördegssnurror med västerbottensost och kaviar
      • Vårrullar
      • Crème brulée med lime och kondenserad mjölk
      • Dumlekorgar med grädde och hallon
      • Heta räkor
      • Långpannebröd med rågmjöl
      • Tacolasagne med kyckling och tortillas
    • ►  augusti (30)
    • ►  juli (10)
Temat Enkel. Använder Blogger.